Werkwijze

Al onze projecten worden in nauwe samenwerking met de cliënt ontwikkeld. Van de eerste tekening tot  de oplevering houden we nauw contact; Every step of the way.

Eerste Contact

Tijdens een eerste vrijblijvende ontmoeting, geeft u ons een kleine voorstelling over uw idee en wat u zoekt. Hierop zullen wij alvast verder breien en ideeën uit werken voorde volgende fase..

Brainstorm

Tijdens onze volgende meeting presenteren we u onze ideeën en voorstellen aan de hand van een schets. U geeft uw mening en eerlijke feedbacken hiermee gaan we terug naar de tekentafel voor een verfijning van het design. Tijdens deze fase geven we u ook alvast een gedetailleerde raming van de kosten voor uw project.

Akoord

Na een akkoord zullen we de plannen tot in de details uitwerken: design, materialen, timings, plaatsing, …

Start

Na het ontvangen van het afgesproken voorschot, schietenwij in actie schieten.U wordt op regelmatige basis op de hoogte gehouden over de vooruitgang.

Oplevering

We verzorgen de installatie tot in de puntjesen zullen u voorzien van alle informatie qua onderhoud, reiniging en handige tips voor het beste gebruik.

After Sales Service

Na plaatsing staan we nog steeds voor u klaar indien u nog vragen zou hebben. Voor aanpassingen of eventuele herstellingen  kan u natuurlijk blijvend op onze klantenservice rekenen.